martes, 26 de mayo de 2015

2ª Part

INFORMÀTICA- SOFTWARE


Processador de textos i exemples:

Un processador de text (no confondre amb l'editor de text) és una aplicació informàtica que es fa servir per la producció (incloent la composició, edició, format, i possiblement impressió) de qualsevol mena de text imprès.  És l'actual substitut de les màquines d'escriure.

Fulla de càlcul (utilitat i exemples):
Un full de càlcul és un programa informàtic que permet manipular dades numèriques i alfanumèriques disposades en forma de taules. Normalment és possible realitzar càlculs complexos amb fórmules i funcions, i a partir d'aquestes dibuixar tot tipus de gràfics.

Base de dades (utilitat i exemples):
Són programes anomenats programes gestors de dades, abreviat SGBD, que permeten guardar i posteriorment accedir a les dades de forma ràpida i estructurada.
Exemples: Microsoft SQL Server
Antivirus:
Un antivirus és un programa informàtic utilitzat per prevenir, detectar i eliminar virus informàtics maliciosos.
Exemples: Avast!ClamAAVG Anti-VirusAvira

Firewall (utilitat i exemples):
Un tallafoc (o firewall en anglès, que originalment vol dir "mur ignífug") és un element de maquinari oprogramari utilitzat en una xarxa d'equips informàtics per controlar les comunicacions, permetent-les o prohibint-les segons les polítiques de xarxa que hagi definit l'organització responsable de la xarxa.
Exemples: Panda, Avast

Actualitzacions de windows:

Ofereix Una Localització paràgraf descarregar les Actualitzacions Components del Sistema crític, Serveis, Arranjaments de la Seguretat, i Millores Lliurement IMCMEXICO Pels Usuaris. : A més, Detecta automàticament el maquinari de l'usuari i proporciona Actualitzacions del Producte QUAN ESTAN Disponibles, i Floristeria oferir Versions beta de ALGUNS Programes de Microsoft.

Carpeta 'Usurios':
La Carpeta d'usuari És Un Directori Específic assignat pel Sistema Operatiu, on ONU usuari emmagatzema de forma independent SEUS Arxius Personals. En l'Actualitat La Carpeta d'usuari Té en el seu interior Diverses Carpetes Entre les Que Podem Trobar: "Documents", "música", "Vídeos" "descàrregues".

Carpeta "Archivos de programa":

s'utilitza com un lloc d'emmagatzematge per a programes, i alguns altres arxius binaris. El nom d'aquesta carpeta no és el mateix en tots els països / idiomes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario